Vánoce 2023: 80 tipů na nejlepší vánoční dárky pro ženy

Vánoce už pomalu klepou na dveře a vy si nevíte rady, čím manželce, mamince, babičce, dceři či kamarádce udělat radost? Svět nanotechnologií a přírodních produktů nabízí nespočet možností a variant úžasných dárků. Inspirujte se našimi tipy a nápady. Obdarujte je dárky, které mají smysl, jsou účinné a skutečně potěší – svojí originalitou, šetrností, funkčností a celkovou přidanou hodnotou. Pokud nemáte čas vybírat a balit dárek, mrkněte se na naše originální dárkové balíčky, kde najdete vánoční sadu pro maminku, tetičku i přítelkyni. 

uzasne-originalni-vanocni-darky-pro-zeny-fb

 

Jak vybrat nejlepší dárek pro ženu

Většinu žen potěší krásné oblečení, voňavá kosmetika nebo zajímavé přírodní produkty. Maminky s dětmi ocení ale i praktičtější dárky, jako je například sada protiroztočových lůžkovin, obzvlášť pokud mají doma malé alergiky. Skvělým dárkem je i kvalitní povlečení, do kterého by třeba samy neinvestovaly. Pokud sháníte dárek pro cestovatelky, podívejte se po kvalitním thermo oblečení. Chcete větší dárek pro milovnici outdooru? Mrkněte na péřové spacáky s nanovlákennou membránou od české značky KWAK. 

Tip na článek: Péřové spacáky: Proč jsou nejlepší a jak vybrat správný?

Kosmetika pro ženy každého věku

kosmeticke-darky-pro-kazdy-typ-pleti

Téměř všechny ženy milují kosmetiku. Podívejte se na českou kosmetiku Nafigate, Naturinku nebo nanoBeauty, tyto značky vyrábí kosmetiku šetrnou k přírodě, nanoBeauty, Naturetics a Nafigate jsou navíc značky založené na vědeckých poznatcích. 

#produkty#https://www.nanospace.cz/nafigate/

Kosmetické dárky do 500 Kč

Pokud sháníte malé dárky, podívejte se například na voňavá mýdla od Naturinky, nejoblíbenější nanovlákenné masky nanoBeauty či jedinečnou českou nanokosmetiku  nanoSPACE Cosmetics. NanoSPACE Cosmetics je česká značka kosmetiky, která využívá nanotechnologie pro výrobu a vývoj přírodní kosmetiky. Za značkou stojí přední čeští experti na kosmetické produkty.

#produkty#https://www.nanospace.cz/naturinka/

Kosmetické dárky do 1000 Kč

Nejvhodnější je vybrat přímo vánoční sadu, která je i krásně zabalená a jsou v ní namixované produkty, které spolu nejlépe fungují. Pokud vybíráte co nejzajímavější produkt, nejvíce spokojených zákaznic máme s Podoční maskou pro okamžitou redukci vrásek Nano Eye Lift, která je vhodná pro zralé ženy, ale i pro ženy bojující s prvními vráskami. Velkým hitem jsou také nanovlákenné masky nanoBeauty, které jsou pro profesionální péči o pleť na doma. 

Kosmetické dárky do 2000 Kč - velké kosmetické sady 

Koho by nepotěšila velká sada kvalitní kosmetiky od českých značek? Mrkněte například na velkou anti-aging sadu nanovlákenných pleťových masek, které se staly naším největším letošním hitem v kosmetice. Tradičně již nabízíme nádherně zabalené vánoční sady, které jsme pro vás nabalili u nás v nanoSPACE a vybrali jsme do nich naše nejoblíbenější produkty i letošní novinky.

#produkty#https://www.nanospace.cz/vyhledavani/?string=d%C3%A1rkov%C3%A1+sada+p%C3%A9%C4%8De+kosmetika/

Tip na článek: Objevte tajemství hydratující kosmetiky s přírodními aktivními látkami MYRAMAZE®

Vánoční klasika za pár korun: Ponožky se zimní tématikou

Ponožky se vždycky hodí, více než s vánoční tematikou ale dejte přednost zimní tematice, které ženy využijí i v lednu a únoru. 

#produkty#https://www.nanospace.cz/vyhledavani/?string=Zimn%C3%AD+pono%C5%BEky+SNOW/

Tip: Ponožky se stříbrem, které ničí zápach najdete v našem článku 

Pro sportující ženy a milovnice outdooru

idealni-darky-pro-sportovkyne

Pokud sháníte dárek pro ženu, která miluje cestování, sportování nebo outdoor, naprosto skvělým dárkem je oblečení od české značky nanosilver® či sportovní kolekce nanoSPACE by LADA. Proč? Tyto kousky eliminují zápach při pocení, díky tomu se při sportu i při cestování cítíte stále svěží. 

Dárky pro sportovkyně do 500 Kč

I do 500 kč můžete sehnat originální dárky, mrkněte se například na sportovní ponožky, které ničí zápach nebo trička a antibakteriální láhve

Dárky pro sportovkyně do 1600 Kč

Do 1600 Kč můžete zakoupit zajímavá antibakteriální trika i legíny od české značky nanosilver®, ve kterých se budou ženy cítit stále svěží, protože ničí zápach při pocení. 

#produkty#https://www.nanospace.cz/damska-moda-na-sport/

Hodnotnější dárky pro sportovkyně a milovnice outdooru

Poohlížíte se po hodnotnějším dárku pro ženu, která miluje sport, turistiku, cestování nebo outdoor? Pro cestovatelku můžete zkusit oblečení z ultralehkého materiálu nebo vybrat kvalitní spacák z nanomateriálu, jogínkám zas můžete zakoupit kvalitní legíny

#produkty#https://www.nanospace.cz/vyhledavani/?string=sportovn%C3%AD+nanoSPACE+by+LADA

Větší dárky pro elegantní ženy od české návrhářky (1500 – 6000 Kč)

darky-pro-elegantni-zeny-i-golfistky

S krásným módním kouskem, ve kterém bude zářit, rozhodně zabodujete. O to víc, když vsadíte na českou pomalou módu. Slow fashion představuje kvalitní materiály, etiku a udržitelnost při jejich výrobě, ale také funkčnost po mnoho let. A přesně taková je kolekce nanoSPACE by LADA od české návrhářky Lady Vyvialové.

Tip na článek: O pomalé módě a materiálech budoucnosti s Ladou Vyvialovou

Šaty a doplňky 

Elegantní designový pásek k šatům

Pokud sháníte menší ale designový kousek, určitě se podívejte na naše minimalistické pásky, které podtrhnou ženské křivky v každých šatech.  Pro zdobnější dámy máme variantu s mašlí, pro elegantnější dámy je naprosto ideální minimalistický a praktický pásek s mašlí.

Bestseller Designové šaty Elegant Eagle

Nejpopulárnějším kouskem jsou u nás šaty Elegant Eagle, které milují ženy všech velikostí. Sluší totiž ženě, která má XS i XXL. Díky zvolenému střihu a materiálu lichotí jakékoli postavě a nechávají vyniknout ženské křivky. Bude v nich doslova vypadat jako bohyně. Éterická bytost, jež si zachová svoji ladnost a svěžest, ale zároveň bude elegantní a stylová.

#produkty#https://www.nanospace.cz/vyhledavani/?string=%C4%8Derven%C3%A9+%C5%A1aty+eagle

Jsou vyrobené z příjemného lesklého materiálu, který je obohacený o antibakteriální nanočástice stříbra. Jsou samočistící, odvádí vlhkost a eliminují případný zápach. Mimo to bez pochyb ocení jejich variabilitu – může je vázat až na 11 způsobů.

Rolákové šaty Stockholm či Peyto

Do zimního počasí jsou ideální rolákové šaty. Můžete si vybrat hned ze dvou modelů. Buďto černé šaty Stockholm, které jsou ideální do práce a na schůzky, i když vypadají, že jsou docela na tělo a podtrhují ženské křivky, jsou z extrémně pohodlného materiálu. K šatům patří i úžasný minimalistický pásek, který žena využije i k dalším kouskům v šatníku.

Šaty Peyto jsou asymetrické a více designové. Jsou z lesklého materiálu s easycare úpravou, díky kterému vyniknou. Působí extravagantněji, obzvlášť v červené barvě, a vyniknou skvěle na vysokých postavách. Vypadají báječně i na plnoštíhlých ženách. Pokud je pořizujete pro menší dámu, doporučujeme k nim pořídit i jeden z našich pásků

Mikiny, trička a topy

Designový rolák nebo mikinu

Pokud si netroufnete na výběr šatů, s rolákem nebo mikinou v zimních měsících nemůžete sáhnout vedle. Asymetrický designový rolák Toronto z příjemného a velmi lehkého antibakteriálního materiálu v designu od české návrhářky Lady Vyvialové je delší vepředu a kratší vzadu, vypadá proto skvěle nejen s kalhotami, ale i na dlouhých šatech. Rolák Toronto je extrémně lehký – je tedy ideální i na cesty pro lidi, co cestují s výbavou pod 7kg nebo často jezdí na pracovní cesty jen s příruční taškou či kufrem. 

Vyšším ženám (nad 170 cm) doporučujeme mikinu Lilifjord, která má velký extravagantní rolák. Je extrémně pohodlná, antibakteriální a navíc je ve dvou UNI velikostech, takže se nemůžete splést při výběru.

Stylová trička a topy

Nádherných a funkčních kousků pro ženy u nás najdete ale mnohem více. Kromě šatů ji můžete obdarovat neméně krásným designovým tričkem SEN, Elvin nebo topem Tulum. Velmi populární jsou i naše basic trička, která jsou precizně ušitá, a ačkoliv se na první pohled jedná o jednoduchý kousek, vzhledem k preciznímu střihu dokonale podtrhuje ženskou postavu. Navíc všechno naše oblečení eliminuje zápach potu při pocení, což se hodí i pro ženy například s cukrovkou, které tím mohou trpět. 

#produkty#https://www.nanospace.cz/damska-tricka/

Kalhoty a sukně

Kalhoty, které chce každá žena

Česká návrhářka Lada Vyvialová je známá pro své minimalistické střihy, používání nanomateriálů, které ničí zápach a hlavně oblečení, ve kterém se cítíte nejen sexy, ale i pohodlně. A přesně takové jsou i kalhoty Josei a Ëar. Zatímco Josei jsou spíše elegantní, Ëar jsou volnočasové kalhoty, které jak řeklo několik lidí po sobě „nebudete už chtít sundat”. 

Elegantní sukně 

Sukně GOLF byla původně navržená pro golfistky, ale její asymetrický střih si oblíbily ženy po celé České republice až jsme museli přidat další barvy. Nyní je nabízíme v modré, červené a černé. Sukně GOLF jsou elegantní a mají asymetrický střih, díky tomu stačí si vzít k sukni jednoduché tričko nebo halenku a máte velmi sofistikovaný outfit. A jak řekla naše kolegyně: „Je úžasně praktická do práce, protože má kapsy”.

#produkty#https://www.nanospace.cz/sukne/

Sexy košilky z extrémně lehkého materiálu

Hypoalergenní noční prádlo od české návrhářky Lady Vyvialové z patentovaného ultralehkého materiálu promění každou ženu v bohyni. Noční košilky nanoSPACE by Lada jsou vhodné pro alergiky a lidi s ekzémem. Použité materiály byly původně vyvinuty pro zdravotnictví jako antibakteriální materiál pod korzety po operaci. 

#produkty#https://www.nanospace.cz/nocni-pradlo/

Vánoční BESTSELLERY: Praktické dárky, které potěší celou rodinu

prakticke-darky-pro-celou-rodinu

Sady přikrývek a polštářů pro alergiky patří spolu s povlečením Nanobavlna® k nejprodávanějšímu vánočnímu zboží. Kvalitní nano přikrývky a polštáře potěší a budou vám děkovat každé ráno, kdy se dobře vyspí. Podívejte se také na naše povlečení Nanobavlna®, které nově nabízíme i v modré barvě. Povlečení je skvělým dárkem, pokud hledáte krásný ale zároveň praktický dárek, do kterého obdarovaný třeba nemůže sám investovat. 

Tip: Nevíte, co je Nanobavlna®? Přečtěte si náš článek. 

Vybírat můžete z různých typů antialergických lůžkovin:

  • Polštáře nanoSPACE® s nanovlákennou tkaninou jsou velmi příjemné a skvěle prodyšné. K roztočům a alergenům jsou však naprosto nekompromisní.
  • Přikrývky nanoSPACE® s nanomembránou uvnitř zajistí 100 % ochranu před prachovými roztoči. Jsou příjemné, lehké a maximálně prodyšné. Zároveň ale dokonale zahřejí. 
  • Ekonomická varianta pro alergiky - Protiroztočové povlaky jsou ideální variantou, jak ochránit celou postel – matraci, polštář a přikrývku. Stejně jako ostatní protiroztočové lůžkoviny perfektně chrání postel i zdraví dýchacích cest před alergeny.
  • Povlečení Nanobavlna® je luxus v podobě bavlněného saténu s nanotkaninou uvnitř. Jedná se o první povlečení na světě, jež dokáže plně nahradit protiroztočové povlaky a prostěradla. Během spánku ochrání a poskytne maximální pohodlí
  • Výhodné sety nano lůžkovin jsou vynikající volbou, jak kompletně vybavit postel, aby zaručovala 100 % bezpečí a kvalitní spánek za výhodnější cenu. Pořídit můžete set povlaků či přikrývek a polštářů.

Tápete, jaké protiroztočové lůžkoviny s nanovlákennou membránou vybrat? Projděte si podrobné průvodce, jak vybrat polštář, přikrývky nebo povlečení, který vás výběrem provede. Investujte do jejího zdraví a dopřejte jí kvalitní spánek

#produkty#https://www.nanospace.cz/protiroztocove-luzkoviny/

Ekologicky zabalené vánoční balíčky 

vanocni-balicky

Nechcete si lámat hlavu s balením a vybíráním dárků? Holky z nanoSPACE pro vás vybraly oblíbené produkty od českých značek a nabalily je do krásných dárkových krabiček. Stačí si vybrat. Ve vánočních balíčcích najdete dárky pro ty, které milují sport, ekologii ale i vánoční ponožkovou klasiku. 

Pro studenty či ženy s náročnou prací

Stres se chtě nechtě stává nedílnou součástí našeho života. Občas je dobrý sluha…, ale často zlý pán. Pomozte jí ho udržet na uzdě. V ústech rozpustné tabletky No stress ODT jsou díky unikátnímu spojení sil výtažků z meduňky lékařské, magnolie, L-theanin z čajovníku a vitamínů B přesně to, co potřebuje. Navodí pozitivní náladu a relaxaci, zklidní tělo a mysl a napomůžou zvládat každodenní stres s lehkostí a úsměvem. Pokud víte, že žena vašeho života má problém se spánkem, nechte ji vyzkoušet 4quick sleep - pro rychlejší usínání.

Tip na článek: Jak se zbavit stresu?

Tipy na dárky podporující krásnou pleť a vlasy

darky-pro-krasnou-plet-i-vlasy

Podpora zdraví, vitality a fyzické či psychické pohody blízkých je nepochybně skvělým dárkem. Nadělte jí krásnou pleť, pevné a husté vlasy, či méně stresu a více spokojenosti. 

Doplňky stravy a kosmetika pro krásnou pleť a vlasy

Zářivá pleť s Collagen repair matrix 

Každá žena touží po krásné a zářivé pleti bez poskvrnky. Ne vždy ale postačí jen kosmetické přípravky. Často je potřeba pečovat o přirozenou krásu i zevnitř. Obdarujte ji proto prvotřídní péčí. Věnujte jí Collagen repair matrix – osvěžující a chutný instantní nápoj, který je doslova nadupaný kolagenem.

V kombinaci s kyselinou hyaluronovou, organicky vázaným selenem a zinkem, vitamíny B2 a C dodá pokožce špičkovou výživu. Získá tak pružnou a hydratovanou pleť, ale i přirozeně krásné a pevné vlasy a nehty

Tip: Kyselina hyaluronová na pleť: 7 účinků na vrásky i na akné

Zdravé vlasy a nehty s Beauty hair complex

Tíží ji suché vlasy s roztřepenými konečky a neustále se lámající nehty? Dopřejte jí správnou výživou. Beauty hair complex obsahuje unikátní kombinaci živin, jež vlasy, pleť i nehty vyživí, dodají jim sílu, pevnost a pružnost. Kromě toho napomohou přirozeným funkcím imunitního a nervového systému či harmonickému fungování metabolismu.

Tento doplněk stravy je vhodný pro ženy, které preferují vegetariánský nebo veganský životní styl. Ocení ho však i ty, jež touží po krásných vlasech, zářivé pokožce a pevných nehtech

#produkty#https://www.nanospace.cz/vyhledavani/?string=pleť+a+vlasy

Myslete i na čtyřnohé kamarády

darky-pro-psi-i-kocici-milacky

Jste vy nebo ona milovníci zvířat a doma vám dělá věrnou společnost kočka či pes? Potěšte je dárkem. I oni si totiž zaslouží pozornost a tu nejlepší péči. 

Už víte, jaké dárky nadělíte ženám ve svém životě? Ať zvolíte kterékoli z nich, můžete si být jisti, že budou smysluplné, originální a udělají obrovskou radost. Pod stromečkem i časem, jakmile objeví jejich výjimečné účinky, funkčnost a šetrnost. Pokud jste si nevybrali, zkuste další nápady na dárky pro ženy.

Pokud pořád váháte, zakupte tištěný dárkový poukaz pro výjimečné lidi. Dárkový poukaz ve zvolené hodnotě může obdarovaný využít na celý sortiment e-shopu nanoSPACE.

Lída Kučerová z nanoSPACE
Lída Kučerová je textařka, která při psaní využívá pořádnou dávku empatie a psychologie. Ráda pracuje s emocemi a jejím cílem je lidsky, čtivě a pomocí trefně zvolených slov předávat informace o produktech a zajímavostech zákazníkům nanoSPACE.