Jak funguje nanovlákenná maska nanoBeauty?

Suchá maska nanoBeauty, která to skoncuje s jinými maskami, a to doslova. Vím, co si myslíte, nemají být pláténkové masky mokré? Jak může taková maska vůbec fungovat? Nebojte, všechno si za chviličku vysvětlíme. 

jak-funguje-nanovlakenna-maska-nanobeauty-fb

 

Počkat, počkat – co to je ta suchá maska?

V současné době existuje mnoho druhů pleťových masek, a pokud se zrovna nevěnujete kosmetice od rána do večera, je jednoduché se v nich začít ztrácet. Jílové masky, krémové masky, slupovací masky, splachovací masky… a mohli bychom vyjmenovávat dál!

A pak jsou tady pláténkové masky, které známe všechny. A i když milujeme kvalitní masky, které rozjasní naši unavenou pleť během pár minut, přiznejme si to: Občas se nám do nich nechce. Už jen dostat masku z obalu je tak trochu boj (nedokážu ani spočítat, kolikrát jsem ji přitom omylem upustila do umyvadla). Navíc přitom procesu postupně vytéká na umyvadlo, a než se s ní dostanu někam, kde ji mohu ve vodorovné poloze nechat působit, nadělám při tom i na podlahu. Když je aplikace dokončena, podívám se konečně do zrcadla, ve kterém spatřím i svoje tričko… A dojde mi, že se budu muset převléct.

nanovlakenna-maska-nanobeauty

Tip: Přečtěte si článek o historii pleťových masek pro muže i ženy.

Tohle všechno mě vedlo k tomu, že jsem začala pochybovat, jestli za to pláténkové masky opravdu stojí, když je tady tolik alternativ. Ale ani ty alternativy nebyly o nic příjemnější. Vezměte si třeba splachovací masky. Řekněte mi, jsem snad jediná, kdo při aplikaci a oplachování nadělá víc nepořádku než užitku? Navíc trvají dlouho a jsou neskutečně nepohodlné pro někoho jako já, kdo nemá tolik volného času nad tím přemýšlet. Někdy zkrátka potřebujete něco, co bude rychlé, jednoduché a hlavně efektivní – a to je přesně to, co najdete v první suché pláténkové masce.

Jaké jsou výhody suché nanovlákenné masky? 

Asi jste pochopili, že co dělá nanovlákenné masky tak revoluční, jsou právě ty malá tenká nanovlákna, která jsou nabita těmi nejdůležitějšími aktivními látkami pro vaši pokožku, jako je například Vitamin C, Vitamin E nebo kyselina hyaluronová. Ano, jedná se o suchou masku, která má všechny aktivní látky v samotném vláknu. Docela dobré, ne?

Nanovlákenná maska je také supertenká a hlavně sedne každému (nepadá ani neklouže, vážně!), navíc, tyhle masky jsou vymyšlené tak, aby dokázaly vaší pokožce dodat všechny ty úžasné látky tím nejefektivnějším a nejrychlejším způsobem – stačí jen 8 minut, aby se vstřebaly do pokožky. A to, co ocení každá informovaná žena – nenajdete v nich žádné ingredience, které na pokožku nepatří – jako jsou silikony, parabeny, parfémy, barviva nebo akryláty. 

TIP: Co je nanovlákno? Poznejte okem neviditelný zázrak, který chrání a léčí

Nanovlákna se aktivují při kontaktu s vlhkou pokožkou – co je na nich skvělého, že k tomu můžete použít i vaše oblíbené sérum nebo esenci a zdvojnásobit tím tak efekt, nebo použít jen vodu, abyste maximalizovali benefity ingrediencí, které obsahuje maska. 

#produkty#https://www.nanospace.cz/vyhledavani/?string=nanobeauty+sada/

Tip: Jak vybrat nejlepší masku na pleť? Dozvíte se vše v dalším článku.

Co z toho plyne?

Suché pláténkové masky jsou budoucností v oblasti kosmetiky. A tady je pět důvodů, proč byste je měli co nejdříve vyzkoušet i vy.

  1. Můžete si ji upravit podle potřeby použitím vlastního séra nebo esence.
  2. Jsou super jednoduché a rychlé na použití – stačí vám 8 minut.
  3. Nemusíte si oplachovat obličej po použití a utírat zbytky masky.
  4. Při použití nemusíte tancovat nad umyvadlem, aby vám maska neukápla na triko nebo na zem – jsou suché.
  5. Nanovlákno je plně biodegradovatelné – nejsou tedy šetrné jen k vaší pokožce, ale i k přírodě.

Tip: Zkuste inertní masku nanoBeauty, nejpopulárnější masku mezi kosmetičkami, protože urychluje absorpci účinných látek - stačí před aplikací masky nanést na vyčištěnou pleť vaše oblíbené sérum. 

Lucie Konečná, provozní ředitelka v nanoSPACE
Lucie Konečná se pohybuje v nanotechnologiích 7 let, je spoluautorkou projektu Česko je nano a dlouhodobě pracuje na zvyšování povědomí o nanotechnologiích. Od května 2020 řídí provoz e-shopu nanoSPACE.