Kosmetika s kyselinou salicylovou
Kyselina salicylová je sloučenina, která se často používá v kosmetice jako exfoliant. Exfoliant znamená, že pomáhá odstraňovat mrtvé buňky ze povrchu pokožky, což může pomoci zlepšit její vzhled a texturu. Kyselina salicylová může být také účinná při zmírnění podráždění a zánětu, což může být užitečné při léčbě akné a jiných kožních problémů. Kyselina salicylová se obvykle používá v různých přípravcích na péči o pleť, jako jsou krémy na akné, tonika a pleťové masky.
Řazení produktů
Výpis produktů
Každý večer ztrácíte příležitost k efektivní obnově pleti, pokud zoxidovaný maz a odumřelé buňky zůstanou uzamčené v pórech. Exfoliační čisticí gel nabízí šetrnou řízenou...
Bojíte se zařadit kyseliny do každodenní péče, abyste si nepodráždili pleť? Pleťové tonikum nachází své místo ihned po čištění a připravuje tvář na aplikaci sér. Díky obsahu PHA...
Suché nanovlákenné náplasti s obsahem kyseliny salicylové, niacinamidu a komplexu rostlinných extraktů na lokální ošetření pleti od nanoSPACE Cosmetics...




