15 % sleva na protiroztočové lůžkoviny nanoSPACE s kuponem DENALERGIE15. Pouze do 6.5.2024.

Jaké jsou nejlepší kapky do očí: Na alergii i suché oči

V dnešním světě dostávají oči pořádně zabrat. Neustále koukáme do počítače, na televizi nebo do mobilních telefonů. Do toho na oči působí i další nepříznivé faktory. Musí se vypořádat s větrem, poletujícím prachem, ostrým sluníčkem a často také s klimatizací. Pokud chcete mít zdravé a odpočaté oči, musíte se o ně správně starat. Ideální volbou mohou být přírodní kapky do očí, které mají v mnoha případech doslova blahodárné účinky.

kapky-do-oci--jake-vybrat-fb

 

Problémy s očima začínají většinou nenápadně a s železnou pravidelností zrovna v tu nejméně vhodnou dobu. Při delší cestě autem se dostaví nepříjemný pocit unavených očí. Vysněnou dovolenou vám zkazí otravné pálení očí, které navíc často doprovází neustálé slzení. Podráždění očí může dokonce vést i k rozmazanému vidění a dalším obtížím.

Přesně v takových situacích se vyplatí mít po ruce oční kapky, které vám bleskově uleví od mnoha zdravotních problémů. Častokrát stačí jediná kapička, aby se oko zvlhčilo, pročistilo a utvořila se na něm spolehlivá ochrana před nežádoucími vlivy.

Správně zvolené oční kapky pomohou i se syndromem suchého oka, zánětem spojivek a dalšími zdravotními komplikacemi. Přírodní kapky založené na naturálních léčivých látkách se navíc skvěle hodí i k dlouhodobé prevenci.

Oční kapky Oculocin Propo 

V záplavě různých kapek do očí určitě nepřehlédněte spolehlivý přípravek na přírodní bázi – Oculocin Propo. Volně dostupné kapičky udrží vaše oči v dokonalé kondici i za náročných podmínek.

Populární kapky do očí se hodí k pravidelné hydrataci suchých očí. Pomohou tak při každodenní péči o vaše oči a stanou se rychlou záchranou během dlouhé cesty autem anebo při náročné práci u počítače.

Oculocin Propo oceníte i v dalších situacích. Přírodní látky obsažené v kapkách mají pozitivní vliv také na podrážděné, unavené a zanícené oči. Stačí několik minut od aplikace a už na sobě pocítíte doslova nepopsatelnou úlevu.

Výhody kapek Oculocin Propo

Kapky do očí pro alergiky Oculocin Propo mají řadu výhod:

  • Neobsahují antibiotika
  • Neobsahují konzervační látky
  • Nemají vedlejší účinky
  • Neštípou a nepálí
  • Mají dlouhodobý účinek (stačí jedna kapka)

Oční kapky založené na síle přírody

Průmyslově vyráběná antibiotika sice zachránila spoustu lidí, ale někdy je dobré se vrátit zpět ke kořenům, k přírodě. Přesně v tomto duchu se nese poselství kapek do očí Oculocin Propo. Můžete se tak o své zdraví starat přírodní cestou bez průmyslově vyráběných antibiotik a preparátů s konzervanty.

Mezi hlavní léčivé složky patří:

  • Propolis. Úžasný produkt včely medonosné, který přírodním kapkám do očí dodává antibakteriální, antimykotické a regenerační vlastnosti. O blahodárných účincích propolisu se píše už v odborné vědecké práci z roku 1908.
  • Aloe vera. Léčivá rostlina, která se pro své zklidňující a hojivé účinky používá už tisíce let po celém světě. Za unikátní vlastnosti vděčí především přírodním antioxidantům, enzymům a vitamínům A a C.
  • Heřmánek. Další přírodní zázrak, který pomáhá na celou řadu zdravotních problémů. V souvislosti s očima se používá do léčebných produktů pro své protizánětlivé vlastnosti.

Lahvička nebo ampulky?

Klasické balení v lahvičkách asi všichni moc dobře známe. Pro většinu případů se jedná o ideální obal, ale u některých produktů může občas po otevření lahvičky docházet k potenciálním problémům. Může se například snížit účinnost léčivých látek a vzrůst riziko zanesení bakterií do balení.

Přesně z těchto důvodů si můžete pořídit oční kapky Oculocin Propo ve sterilních ampulkách. Balení obsahuje celkem 10 ampulek. Pokaždé si vezmete novou ampulku s objemem 0,5 ml, kterou ihned po otevření spotřebujete. U ostatních dávek zabalených do jednorázových obalů tak nehrozí žádná kontaminace ani zhoršení kvality.

Pokud však chcete oční kapky používat pravidelně, můžete si bez obav koupit 10 ml lahvičku Oculocin Propo, která je ekonomicky výhodnější.

#produkty#https://www.nanospace.cz/kapky-do-oci/

Oční kapky Oculocin Solar

Jestli máte citlivé oči na slunce a vítr, určitě sáhněte po očních kapkách Oculocin Solar. Léčebný přípravek založený hlavně na přírodních látkách se postará o hydrataci a zklidnění vašich očí. Účinně tak brání vysoušení, zanícení a dalším problémům s očima.

Kapky Oculocin Solar neobsahují antibiotika ani konzervanty, takže je můžete bez obav používat podle potřeby. Buď několikrát denně, nebo pouze v kritickém období, kdy na sobě pociťujete zdravotní potíže. Doporučené dávkování je 1-2 kapky do každého oka.

Balení očních kapek Oculocin Solar obsahuje celkem 10 ampulek, které vám zpravidla pohodlně vystačí na celou dovolenou. Na rozdíl od klasického lahvičkového balení máte navíc výhodu, že nevypotřebované ampulky si můžete klidně schovat na příště. Kvalita očních kapek v ampulkách zůstane stejná i po několika měsících.

Přírodní oční kapky Oculocin Solar jsou určené především:

  • Sportovcům na čerstvém vzduchu (cyklistům, běžcům, horolezcům, plavcům atd.)
  • Všem, kteří se chystají k moři, do hor a na další místa, kde budou vaše oči vystavené působení externích faktorů
  • Lidem, které trápí citlivé oči

Oculocin Solar jsou oční kapky založené hlavně na přírodních léčivých látkách, na které se lidstvo spoléhá už v podstatě od nepaměti. Mezi důležité složky patří propolis a aloe vera, o kterých jsme už psali u kapek Oculocin Propo. Zdraví vašich očí navíc podpoří také výtažek ze zeleného čaje a extrakt z borůvek, který obsahuje nesmírně důležitou složku – lutein s antokyany.

Teď už konečně víte, jaké oční kapky zvolit, abyste měli zdravé a odpočaté oči za všech okolností. A pokud stále váháte, rádi vám s výběrem poradíme. Na e-shopu máme chat, na kterém běžně odpovídáme na vaše dotazy do několika minut.

Zdroje:

  • Peruccio, C., Preliminary clinical study on the efficacy of propolis/aloe vera/chamomile compounded natural eye drops.
  • MICHAEL, S. and COOPER, O., 2018. Propolis may help treat ocular disease. Focus, p.12.
  • Samarh, S.N., Khalaf, N.A. and Hajhamad, M.M., 2017. Evidence based medical use of aloe vera extracts, short review of literature. International Journal of Research in Medical Sciences.
  • Green, K., Tsai, J. and Luxenberg, M.N., 1996. Effect of Aloe vera on corneal epithelial wound healing. Journal of Toxicology: Cutaneous and Ocular Toxicology, 15(4), pp.301-304.
  • Srivastava, J.K., Shankar, E. and Gupta, S., 2010. Chamomile: A herbal medicine of the past with a bright future. Molecular medicine reports, 3(6), pp.895-901.
Lucie Konečná, provozní ředitelka v nanoSPACE
Lucie Konečná se pohybuje v nanotechnologiích 7 let, je spoluautorkou projektu Česko je nano a dlouhodobě pracuje na zvyšování povědomí o nanotechnologiích. Od května 2020 řídí provoz e-shopu nanoSPACE.