Kozmetika s kyselinou salicylovou
Kyselina salicylová je zlúčenina, ktorá sa často používa v kozmetike ako exfoliant. Exfoliant znamená, že pomáha odstraňovať mŕtve bunky z povrchu pokožky, čo môže pomôcť zlepšiť jej vzhľad a textúru. Kyselina salicylová môže byť tiež účinná pri zmiernení podráždenia a zápalu, čo môže byť užitočné pri liečbe akné a iných kožných problémov. Kyselina salicylová sa obvykle používa v rôznych prípravkoch na starostlivosť o pleť, ako sú krémy na akné, tonika a pleťové masky.
Radenie produktov
Výpis produktov
Každý večer strácate príležitosť na efektívnu obnovu pleti, ak zoxidovaný maz a odumreté bunky zostanú uzamknuté v póroch. Exfoliačný čistiaci gél ponúka šetrnú riadenú...
Obávate sa zaradiť kyseliny do každodennej rutiny, aby ste si nepodráždili pleť? Pleťové tonikum nachádza svoje pevné miesto ihneď po čistení a tvár pripravuje na aplikáciu sér....
Suché nanovlákenné náplasti s obsahom kyseliny salicylovej, niacinamidu a komplexu rastlinných extraktov na lokálne ošetrenie pleti od nanoSPACE Cosmetics...




